درباره اسپانیا
درباره اسپانیا
آوریل 10, 2019
ویژگی عکس بایومتریک
ویژگی عکس بایومتریک
آوریل 13, 2019
اخذ ویزای توریستی اسپانیا

اسپانیا

سلام خدمت شما دوستان عزیز  در این پست ما قصد داریم درباره اخذ ویزای توریستی اسپانیا با شما عزیزان صحبت کنیم .

اخذ ویزای توریستی اسپانیا 

همانطور که میدانید اسپانیا  دومین کشور بزرگ در اروپا بعد از فرانسه می باشد ، این کشور بزرگترین صادر کننده سبزیجات جهان می باشد ، پس دیگر نیازی به توضیح درباره ی آب و هوای استثنایی این کشور نیست ، بهترین فصل های سفر به این کشور در تابستان و پاییز می باشد . این کشور دارای آب های اقیانوس اطلس می باشد ، بزرگترین تیم های فوتبال جهان نیز در این کشور حضور دارند ( بارسلونا و رئال مادرید ) ، شما برای لمس هرچه بهتر این جذابیت ها نیاز به اخذ ویزای توریستی اسپانیا دارید . در ادامه با گروه ایران استرالیا همراه باشید تا کامل ترین اطلاعات درباره اخذ ویزای توریستی اسپانیا و دیگر ویزاهای این کشور را در اختیار شما عزیزان قرار بدهیم .

انواع ویزای اسپانیا 

همانطور که میدانید اگر کشور اسپانیا در قاره اروپا واقع شده است و جزء اتحادیه اروپا می باشد ، پس هر کس که قصد سفر کردن به اسپانیا را داشته باشید باید ابتدا برای اخذ ویزا اقدام کنید ، که مراحل مختلفی دارد ،  اولین مرحله ،  تعیین وقت سفارت بوسیله ی کارگزار سفارت اسپانیا در ایران یا همان دفتر BLS می باشد.

اگر قصد بازدید از اسپانیا و شهر های مختلف آن را دارید باید ویزای درجه C را درخواست بدهید که همان ویزای کوتاه مدت شینگن می باشد و اگر قصد تحصیل در اسپانیا را دارید باید ویزای شینگن درجه D را درخواست دهید . بنابراین به‌طور خلاصه می‌توان گفت انواع ویزای اسپانیا همان انواع ویزای شینگناست که بسته به درخواست متقاضی برای شما صادر خواهد شد.

هر یک از ویزا های توریستی اسپانیا مدت اعتبار خاص خود را دارند  ، ویزای کوتاه مدت که قصد صدور آن برای دید و بازدید و مقاصد توریستی می باشد برای بار اول به مدت 15 روز صادر میگردد ( در حال حاضر 7 روزه ) اما در درخواست های بعدی امکان صدور آن به مدت 3 ماه نیز وجود دارد .

ویزای مولتی اسپانیا هم در واقع همان ویزای مولتی شینگن می باشد که میتواند تا حداکثر 5 سال اعتبار داشته باشد و دارنده آن میتواند به هر تعداد که میخواهد به حوزه شینگن ورود و خروج کند .

اما نکته ی که باید درباره ویزا های مولتی اسپانیا و شینگن بدانید تفاوت بین اعتبار ویزای شما و تعداد روزهای مجاز برای اقامت در حوزه شینگن می باشد ، طبق قانون جدید  ، برای افرادی که ویزای مولتی حوزه شینگن را دارند تنها 90 روز میتوانند در خاک کشورهای حوزه شینگن اقامت داشته باشند و بعد از پایان این دوره 90 روز ( حتی اگر همچنان ویزای آنها اعتبار داشته باشد ) باید خاک حوزه شینگن را ترک کرده به جایی خارج از حوزه شینگن باشند و بعد از طی دوره 180 روزه دوباره برای ورود به حوزه شینگن اقدام کنند .

مدارک لازم برای ویزای اسپانیا

مدارک لازم را میتوان به 4 دسته مختلف که به شرح ذیل می باشند تقسیم بندی کرد :

  • مدارک هویتی
  • مدارک شغلی و مالی
  • مدارک مربوط به سفر
  • مدارک سفر
  • عکس بیومتریک

مدارک هویتی :

مدارک شغلی :

  • گواهی اشتغال بکار
  • جواز کسب
  • روزنامه رسمی
  • فیش پرداخت مالیات
  • نامه مرخصی در تاریخ سفر

مدارک مالی : 

  • فیش حقوقی 3 ماه اخیر
  • نامه تمکن مالی
  • صورتحساب گردش 3ماه با تاریخ و مهر بانک
  • سند ملکی

مدارک سفر :

  • دعوتنامه ( در صورت داشتن )
  • واچر هتل ( در صورت داشتن دعوتنامه لازم به همراه داشتن نیست )
  • رزرو پرواز
  • بیمه مسافرتی
  • همراه داشتن مبلغ 85 یورو جهت پرداخت به BLS  اسپانیا

برای کسب اطلاعات بیشتر با ما در تماس باشید

مشاوره حضوری و تلفنی ما 100% رایگان می باشد

هزینه ی خدمات ما 700 هزار تومان می باشد .

 

اخذ ویزای توریستی استرالیا
اخذ ویزای توریستی کانادا
مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای توریستی استرالیا
ویزای توریستی استرالیا تضمینی
اخذ ویزای توریستی استرالیا تضمینی
ویزای توریستی کانادا تضمینی
هزینه های ویزای توریستی استرالیا
مراکز انگشت نگاری کانادا در سراسر دنیا به ترتیب حروف الفبا
پیکاپ ویزای توریستی کانادا
هزینه های ویزای توریستی استرالیا
مراکز انگشت نگاری کانادا در سراسر دنیا به ترتیب حروف الفبا
پیکاپ ویزای توریستی کانادا
وقت فوری شینگن از فرانسه
اخذ ویزای توریستی فرانسه 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

درصد شانس ویزا شدن استرالیا - کانادا - انگلیس