اخذ ویزای توریستی هند

درباره رم
درباره رم
آوریل 16, 2019
اخذ ویزای توریستی هند

ویزای توریستی هند

اخذ ویزای توریستی مالتی هند ، اخیرا سفارت هند یک روش جدید برای اخذ ویزای توریستی هند در نظر گرفته است که به صورت آنلاین می باشد. این ویزا که اصطلاحا به آن E-Visa گفته می شود به صورت چند بار ورود و یک ساله می باشد. برچسب ویزا دیگر بر روی پاسپورت زده نمی شود در نتیجه نیاز به حظور شما در سفارت نیست.

اخذ ویزای توریستی هند

ویزای الکترونیکی E-Visa دارای 5 زیرمجموعه است:

  • ویزای توریستی الکترونیکی
    • 4روز قبل از تاریخ ورود
    • مدت اعتبار 1 سال
  • ویزای تجاری الکترونیکی
    • 4روز قبل از تاریخ ورود
    • مدت اعتبار 1 سال
  • ویزا پزشکی الکترونیکی
    • 4 الی 120 روز قبل از ورود
    • 60 روز پس اولین ورود
    • 3بار اجازه ورود و خروج دارید
  • ویزای همراه پزشکی الکترونیکی 
    • 4 الی 120 روز قبل از ورود
    • 60 روز پس از اولین ورود
    • 3بار اجازه ورود و خروج دارید
  • ویزای کنفرانس الكترونیكی
    • 4 الی 120 روز قبل از ورود
    • 30 روز پس از اولین ورود

ویژگی های عکس بایومتریک :

عکس جدید رنگی با زمینه سفید و عکس صفحه اول پاسپورت حاوی اطلاعات شخصی، مانند نام، تاریخ تولد، ملیت، تاریخ انقضا و غیره، توسط متقاضی باید اسکن شده و در سایت آپلود شود. علاوه بر این، با توجه به نوع ویزای درخواستی، مدارک اضافه تر نیز باید اسکن شده و آپلود گردد.. در صورتی که اسناد و عکس های ارسال شده واضح نباشند درخواست ویزای الکترونیکی رد خواهد شد.

عکس دیجیتالی که باید همراه با درخواست ویزا آپلود شود باید شرایط زیر را داشته باشد: اخذ ویزای توریستی هند

فرمت – JPEG.

اندازه: حداقل 10 کیلوبایت و حداکثر 1 مگابایت.

ارتفاع و عرض عکس باید برابر باشد.

عکس باید صورت کامل، نمای جلو، چشم باز و بدون عینک ارائه شود.

سر در مرکز و درون قاب باشد و سر کامل را از بالای مو تا انتهای چانه مشخص باشد.

پس زمینه باید رنگی ساده یا سفید باشد.

هیچ سایه روی صورت و یا پس زمینه وجود نداشته باشد.

عکس بدون حاشیه باشد.

پرداختی سفارت هند برای اخذ ویزای توریستی مالتی هند

هزینه ویزای الکترونیکی E-Visa هند 80 دلار امریکا می باشد که علاوه بر آن 2.5٪  اضافه تر هم برای مالیات پرداخت هزینه های E-Visa نیز دریافت خواهد شد. هزینه باید حداقل 4 روز قبل از تاریخ مورد انتظار برای سفر پرداخت شود در غیر این صورت درخواست ویزای توریستی مالتی بررسی نخواهد شد. هزینه ی ویزا غیرقابل بازگشت است زیرا هزینه برای بررسی درخواست است و به هیچ وجه به صدور یا رد ویزا الکترونیکی E-Visa وابسته نیست.

انگشت نگاری ویزا هند در زمان ورود به هند در فرودگاه انجام می شود.

از چه طرقی شما میتوانید وارد هند شوید :  اخذ ویزای توریستی هند

برای مسافران که دارای ویزای الکترونیکی E-Visa هستند ورود از طریق 28 فرودگاه تعیین شده (یعنی احمدآباد، آمریتاسار، بغدور، بنگالورو، ببنشور، کالیکوت، چنای، چندیگر، کوچین، کیمبرتر، دهلی، گایا، گوا، گواخات، حیدرآباد، جیپور، کلکته، لکنونا، مادورای ، منگالور، بمبئی، ناگپور، پورتبرهر، پونا، تیرچیرپاللی، تریوآندروم، واراناسی و ویساکاپاتنام) و پنج بندر اختصاص یافته (یعنی کوکین، گوا، منگالور، بمبئی، چنای). با این وجود، مسافران می تواند از هر یک از پست های مجاز مهاجرت (ICP) در هند خارج شود.

ویزای الکترونیکی E-Visa غیر قابل تمدید، غیر قابل تبدیل است و برای بازدید از مناطق حفاظت شده. اگر قصد بازدید از مناطق حفاظت شده و محدود را دارید، می توانید از ادارۀ مدنی اجازه قبلی را درخواست کنید.

در هنگام پرداخت ویزای الکترونیکی  E-Visa باید مراقب باشید. اگر تعداد تلاش های ناموفق بیش از سه بار باشد، شناسه برنامه مسدود خواهد شد و متقاضی بایستی دوباره با پر کردن فرم درخواست و بازسازی یک شناسه برنامه جدید، مجدد درخواست بدهد.

شرایط ویزای توریستی مالتی هند اخذ ویزای توریستی هند

  • ویزای توریستی مالتی هند برای کسانی صادر میشود که اهدافی مانند توریستی که شامل” دیدار دوستان و بستگان، شرکت در برنامه های یوگا کوتاه مدت” است.
  • گذرنامه باید از تاریخ ورود به هند حداقل 6 ماه اعتبار داشته باشد. پاسپورت باید دارای حداقل دو صفحه خالی برای مهر ورود و خروج باشد.
  • مسافران باید بلیط برگشت و یا بلیط سفر بعدی خود را داشته باشند، و همچنین پول کافی برای اقامت خود در هند را دارا باشند.
  • مسافرانی که پاسپورت پاکستان دارند یا شهروند پاکستان هستند نمیتوانند برای ویزای الکترونیکی (E-Visa) اقدام کنند و برای اخذ ویزا باید به سفارت هندوستان مراجعه کنند.
  • دیپلمات ها یا کسانی که پاسپورت ماموریت دارند نمیتوانند از ویزای الکترونیکی (E-Visa) برای سفر به هند استفاده کنند.
  • کسانی که در پاسپورت همسر یا والدین خود هستند نمیتوانند از ویزای الکترونیکی (E-Visa) برای ورود به هند استفاده کنند.
  • ویزای الکترونیکی (E-Visa) برای صاحبان سند مسافرت بین المللی صادر نمی گردد.

مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای الکترونیکی (E-Visa)

تمام اسناد ارسال شده توسط متقاضی از جمله مدارک کسب و کار، دعوت نامه ها و غیره باید به زبان انگلیسی باشد، در غیر اینصورت در خواست ویزای الکترونیکی (E-Visa) رد می شود.

مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای مالتی هند :

  • اخذ ویزای توریستی مالتی هند
    • اسکن صفحه اول پاسپورت
    • اسکن عکس رنگی
  • اخذ ویزای الکترونیکی پزشکی
    • اسکن صفحه اول پاسپورت
    • اسکن عکس رنگی
    • کپی نامه از بیمارستان مربوط به هند از  متقاضی
  • اخذ ویزای همراه پزشکی
    • اسکن صفحه اول پاسپورت
    •  اسکن عکس رنگی از متقاضی
  • اخذ ویزای تجاری الکترونیکی
    • اسکن صفحه اول پاسپورت
    • اسکن عکس رنگی
    • کپی مدارک شغلی از متقاضی ویزای الکترونیکی (E-Visa)
  • اخذ ویزای تجاری “برای ارائه سخنرانی / تحت برنامه جهانی برای شبکه های علمی (GIAN)” : 
    • اسکن صفحه اول پاسپورت که در پاسپورت عکس و جزئیات کاملا مشخص باشد

اسکن عکس رنگی

دعوت از موسسه میزبان به هیئت علمی خارجی

کپی دستور تحریم تحت GIAN صادر شده توسط موسسه هماهنگ ملی. IIT Kharagpur

    • کپی خلاصه ای از دوره ها که توسط هیئت علمی برگزار می شود
  • اخذ ویزای کنفرانس الکترونیکی
    • اسکن صفحه اول پاسپورت که در پاسپورت عکس و جزئیات کاملا مشخص باشد
    • اسکن عکس رنگی
    • دعوت نامه کنفرانس
    • گواهی سوء پیشینه سیاسی از MEA
    • گواهی سوء پیشینه از MHA (اختیاری)

اخذ ویزای توریستی هند

پاسپورت که باید همراه با درخواست ویزا آپلود شود باید شرایط زیر را داشته باشد:

فرمت – PDF

اندازه: حداقل 10 کیلوبایت، حداکثر 300 کیلوبایت

مدارک شغلی و پزشکی که باید همراه با درخواست ویزا آپلود شود باید شرایط زیر را داشته باشد:

فرمت – PDF

اندازه: حداقل 10 کیلوبایت، حداکثر 300 کیلوبایت

اخذ ویزای توریستی هند

اخذ ویزای توریستی هند

افراد از کشورهای زیر میتوانند برای درخواست این ویزا اقدام کنند :

آلبانی، آندورا، آنگولا، آنگویلا، آنتیگوا و باربودا، آرژانتین، ارمنستان، اروبا، استرالیا، اتریش، آذربایجان، باهاما، باربادوس، بلژیک، بلیز، بولیوی، بوسنی و هرزگوین، بوتسوانا، برزیل، برونئی، بلغارستان، بوروندی، کامبوج، جمهوری کامرون، کانادا، کیپ ورد، جزیره کیمن، شیلی، چین، چین، هنگ کنگ، ماکائو، کلمبیا، کومور، جزایر کوک، کاستاریکا، کوتالوویور، کرواسی، کوبا، قبرس، جمهوری چک، جورجیا، گینه مجارستان، ایسلند، اندونزی، ایران، ایرلند، اسرائیل، ایتالیا، جامائیکا، ژاپن، اردن، قزاقستان، کنیا، کیریباتی، قرقیزستان، لائوس، لتونی، لسوتو، لیبریا، لیختن اشتاین، لیتوانی، لوکزامبورگ، ماداگاسکار، مالاوی، مالزی ، مالت، جزایر مارشال، موریس، مکزیک، میکرونزی، مولداوی، موناکو، مغولستان، مونته نگرو، نپال، پاناما، پاپوآ نیو گینه، پاراگوئه، پرو، فیلیپین، لهستان، پرتغال، قطر، نیومکزیکو، نپال، کره جنوبی، جمهوری مقدونیه، رومانی، روسیه، رواندا، سنت کریستوفر و نویس، سنت لوسیا، سنت وینسنت و گرنادین، ساموآ، سن مارینو، سنگال، صربستان، سیشل، سیرالئون، سنگاپور، اسلواکی، اسلوونی، جزایر سلیمان، آفریقای جنوبی، اسپانیا، سریلانکا، سورینام، سوازیلند، سوئد، سوئیس، تایوان، تاجیکستان، تانزانیا، تایلند، تونگا، ترینیداد و توباگو، جزایر ترکس و کایکوس، تووالو، امارات متحده عربی، اوگاندا، اوکراین، بریتانیا، اروگوئه، ایالات متحده آمریکا، ازبکستان، ونابئو، ویتنام، ونزوئلا، ویتنام، زامبیا و زیمبابوه.

اخذ ویزای توریستی هند

اخذ ویزای توریستی استرالیا

اخذ ویزای توریستی کانادا

ویزای توریستی کانادا تضمینی

پیکاپ ویزای توریستی کانادا

اخذ ویزای توریستی فرانسه 

اخذ ویزای توریستی اسپانیا

سفارت هند در ایران 

اخذ ویزای توریستی هند

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

درصد شانس ویزا شدن استرالیا - کانادا - انگلیس