دعوتنامه ویزای توریستی استرالیا
دعوتنامه ویزای توریستی استرالیا
فوریه 28, 2018
آب و هوای استرالیا
آب و هوای استرالیا
فوریه 28, 2018
یک نکته لازم به ذکر در رابطه با اخذ ویزای توریستی ۵ ساله کانادا:
سلام دوستان بعد از ۴ سال سابقه ی درخشان در اخذ ویزای کشورهایی از جمله ویزای توریستی استرالیا ، اخذ ویزای توریستی ۵ ساله کانادا ، اخذ ویزای تضمینی اوکراین و… حال قصد داریم یک مطلب بسیار مهم در رابطه با ویزای توریستی ۵ ساله کانادا را به سمع نظر شما برسانیم پس لطفا تا انتهای این مطلب با ما همراه باشید :

در تماس هایی که با شما دوستان عزیز صحبت شده است یک سوال ذهن شما عزیزان را درگیر کرده و آن هم این است که:
*من شرایط اخذ ویزای توریستی کانادا را دارم فقط یک مشکل دارم و آن هم این است که انقضاء پاسپورت من ( ۱ سال است یا ۲ سال یا بیشتر ) ولی ما میخواهیم حتما ویزای ۵ ساله را بگیریم. آیا این امر امکان پذیر است یا خیر؟
باید خدمت شما عزیزان عرض کنم که این کار را تیم ویزای چاوش جهان سیر امکان پذیر کرده است و راه حل آن را به شما خواهد گفت حتی اگر شما ویزایی در پاسپورت دارین که با تعویض پیش از موعد پاسپورت از بین خواهد رفت این مژده را به شما دوستان میدهد که میتوانیم این خدمت را به شما سروران عزیز بکنیم و ویزای کشور دیگر شما را نیز به پاسپورت جدیدمنتقل کنیم.
یکی دیگر از سوال های متداول شما عزیزان این است که
*آیا برای سفر به کانادا و اخذ ویزای توریستی ۵ ساله کانادا حتما احتیاج به داشتن شینگن است ؟
باید عرض کنم که طبق تجربه ی چند ساله ی تیم ویزای چاوش جهان سیر بسیار مواردی دیده شده است که افراد همه ی مدارک مالیرو دارا هستند ولی به خاطر نداشتن سفر به منطقه ی شینگن نتوانسته اند ویزای توریستی ۵ ساله کانادا را دریافت کنند ، ئلی این امر به این معنا نیست که اگر شینگن دارین نمیتواندی برای اخذ ویزای توریستی ۵ ساله کانادا اقدام میکنید ، میتوانید اقدام کنید ولی کمی شانس اخذ ویزای توریستی ۵ ساله ی کانادا براتون کم میشه .
سوال بعدی که به شدت در تماس های تلفنی از تیم ویزا سوال میشود
*آیا سفارت کانادا به همه ی افراد ویزای ۵ ساله میدهد یا خیر ، چون با افراد قبلی که صحبت کردیم از ما برای گرفتن ویزای ۵ ساله مبلغ بیشتری رو درخواست کردند .
باید خدمت شما عزیزان عرض کنم که در حال حاضر ویزای توریستی ۵ ساله کانادا برای همه ی افرادی که درخواست ویزا میدهند صادر میشود ( اگر شرایط اخذ ویزای توریستی ۵ ساله کانادارا داشته باشند )
سوال بعد :
*چرا هزینه ی درخواست برای ویزای توریستی ۵ ساله کانادا شرکت شما این هزینه ی کم رو میگیرد ؟

باید عرض کنم که تیم ویزای ما این عدد ( ۵۰۰ هزار تومان ) را برای رفاه حال شما عزیزان در نظر گرفته است و هیچ مبلغ بیشتری رو درخواست نخواهد کرد .
سوال متداول بعد :
*آیا برای انگشت نگاری فقط باید به استانبول سفر کرد ؟
خیر شما دوستان عزیزی که وقت برای انگشت نگاری را دارین میتوانید با داشتن نامه ی که از سفارت دریافت کرده اید در هر کدام از مراکز انگشت نگاری کانادا بروید و انگشت نگاری شوید ، اما پیشنهاد آژانس ما برای شما عزیزان شهر آنکارا است ، چرا که هم کارها سریعتر انجام میشود و هم اینکه روند اداری برای صدور ویزای سریعتر انجام میشود و هم اینکه هزینه ی پیک آپ ویزا کمتر خواهد بود .
*ویزای توریستی کانادا از کجا صادر میشود ؟
این نکته بسیار مهم است که بدانید که ویزای توریستی کانادا برای افراد ایرانی فقط از آنکارا صادر میشود یعنی مهم نیست که شما از کجا و کدوم کشور انگشت نگاری شده اید ، باید بدانید که ویزای شما برای صدور و لیبل خوردن به آنکارا ارسال میشود .
*چه افرادی بیشتر درخواست ویزای توریستی کانادا میدهند ، و آمار قبولی کدام دسته برای ویزای توریستی کانادا بیشتر است ؟
طبق تجربه به ما ثابت شده که بیشتر افرادی که درخواست ویزای توریستی کانادا میدهند پزشک ها هستند و بیشترین آنها نیز افراد دندان پزشک هستند د آمار قبولی بسیار خوبی دارند ، البته این اشتباه پیش نیاد که فقط این افراد میتوانند ویزای توریستی کانادا بگیرند .

*درچه زمانی سف به کانادا ( پرواز به کانادا ) ارزانتر است ؟
خوب کشور کاناداهام مثل باقی کشورهاست و زمانی که نزدیک به تعطیلی ها مثل کریسمس و… باشه نرخ پرواز بالا میرود ، منظور این است که هر چقدر تقاضا بیشتر باشد طبق قوانین هواپیمایی و کلاس پروازی نرخ پرواز نیز گرونتر میشود .

*آیا با ویزای توریستی کانادا میتوان مشغول به کار شد ؟ / آیا ویزای توریستی کانادا را میتوان به ویزای کار تبدیل کرد ؟
تا جایی که من خبر دارم خیر این امر امکان پذیر نیست .
*هزینه ی وقت انگشت نگاری چقدر است و از چه طریق پرداخت میشود ؟
هزینه ی وقت انگشت نگاری برای هر نفر بزرگسال ۱۸۵ دلار کانادا میباشد ولی برای افراد مختلف این نرخ متفاوت است که در بخش ویزای–>ویزای کانادا–>اخبار ویزای کانادا ، توضیحات کامل وجود دارد و همچنین میتوانید توضیحات تکمیلی درباره طریق پرداخت پول .
*وقتی که سافرت کانادا برای ویزای توریستی کانادا به ما در یک برگه ایمیل میشود به چه منظور است ؟
باید عرض شود اون برگه یک بازه رو معمولا ۱ ماه رو مشخص کرده که شما میتوانید با در دست داشتن آن برگه به یکی تز مراکز انگشت نگاری بروید ( در ساعات اداری ) و اقدام کنید برای انگشت نگاری.

*مدت صدور ویزا چقدر ست ؟
معمولا ۱ماه جواب ویزا به طول میانجامد و از طریق ۱ ایمیل شما متوجه خواهید شد که ویزای شما صادر شده یا رد شده اید ، اما در برخی موارد دیده شده است که ویازی توریستی کتنتدا روزه هم پاسخ داده شده است .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تورهای لحظه آخری