ویزای توریستی چیست؟
ویزای توریستی چیست؟
جولای 8, 2019
سفر به بلغارستان
سفر به بلغارستان
جولای 13, 2019

ایتالیا یکی از کشور های حوزه شینگن می باشد که برای سفر به آنجا نیاز به اخذ ویزای توریستی دارید. در این پست ما طریقه اخذ ویزای توریستی ایتالیا را توضیح میدهیم ، با گروه ایران استرالیا همراه باشید .

ایتالیا یکی از کشورهای پهناور و به شکل چکمه دراروپا میباشد ، این کشور عضو پیمان شینگن و اتحادیه اروپا میباشد . این کشور دارای کلیساها و کاخ ها و برج های تاریخی و قدیمی بسیار زیادی می باشد که همین موضوع باعث شده است یکی از مقاصد مهم برای گردشگران سراسر جهان می باشد .

طریقه اخذ ویزای توریستی ایتالیا طریقه اخذ ویزای توریستی ایتالیا

همانطور که میدانید برای سفر به ایتالیا شما نیاز به اخذ ویزای شینگن را دارید که دارای مراحل زیر میباشد ، مراحل کلی اخذ ویزای توریستی ایتالیا به شکل زیر می باشد .

  • انواع ویزا :
    • ویزای توریستی، ویزای تجاری، ویزای پزشکی، ویزای فرهنگی-ورزشی، ویزای ترانزیت، ویزای تحصیلی، ویزای کار، اخذ ویزا از طریق بستگان (ازدواج)
  • مراحل صدور ویزا :
  • وقت سفارت
  • مصاحبه و انگشت نگاری
  • مدارک لازم
  • مدت زمان لازم برای صدور ویزا

انواع ویزای ایتالیا

  • ویزای نوع A همان ویزای ترانزیتی برای مسافران فرودگاهی است .
  • ویزای نوع B این ویزا نیز یک ویزای ترانزیتی می باشد که برای عبور از خاک شینگن می باشد
  • ویزای نوع C همان ویزای توریستی می باشد که شامل موارد زیر میشود:
    • ویزای تجاری
    • ویزای پزشکی
    • ویزای فرهنگی – ورزشی
    • ویزای مقام‌های رسمی
    • ویزای تحصیلی – تحقیقاتی
    • ویزای افرادی که دارای همسر شهروند ایتالیا هستند طریقه اخذ ویزای توریستی ایتالیا
    • ویزای ترانزیت فرودگاهی
    • ویزای کودکان زیر سن قانونی
  • ویزاهای نوع C از لحاظ ورود به 3 دسته تقسیم میشوند که به عبارت زیر هستند :
    • «ویزای یک بار ورود» (Single-entry)
    • «ویزای دو بار ورود» (Double-entry)
    • «ویزای چند بار ورود» (Multiple-entry)gif;base64,R0lGODlhAQABAAAAACH5BAEKAAEALAAAAAABAAEAAAICTAEAOw== - طریقه اخذ ویزای توریستی ایتالیا

مراحل دریافت ویزای توریستی ایتالیا

همانطور که میدانید و در بالا توضیح نیز داده شد ، برای سفر به ایتالیا لازم میباشد که در ابتدا شما برای اخذ ویزای توریستی این کشور اقدام کنید ، برای این موضوع باید چندین مرحله رو در اولویت خود قرار بدهید.

کشور ایتالیا جزء آن دسته کشورهایی می باشد که در ایران دارای سفارت میباشد و شما برای اخذ ویزای این کشور نیازی به سفر به کشورهای ثانویه ندارید ، پس در ابتدا باید برای اخذ وقت سفارت به سایت کارگذاری این کشور یعنی سایت CKG ورود کنید و بعد از ساختن اکانت خود ، از وقت های موجود باخبر بشوید  و یا به صورت حضوری به سفارت ایتالیا رفته و وقت خود را دریافت نمایید.

در ابتدا بیشتر با سایت CKG آشنا شویم طریقه اخذ ویزای توریستی ایتالیا

شرکت کاکس اند کینگز گلوبال سرویس با حروف اختصاری CKG یک شرکت سنگاپوری می باشد که کارهای سفارتی و بررسی مدارک در ایران را برای سفارت ایتالیا انجام میدهد . از طریق این شرکت شما میتوانید وقت سفارت برای ویزا های توریستی ، تجاری ، تحصیلی ، تحقیقاتی کوتاه مدت را درخواست دهید . بعد از تکمیل وقت سفارت خود و در دست داشتن ، مدارک مورد نیاز ویزای توریستی ایتالیا به آدرس تهران، ولنجک، خیابان سیزدهم، پاساژگالریا مال، ساختمان اداری، طبقه چهارم مراجعه کنید و مدارک خود بعد از بررسی توسط کارشناسان دفتر CKG و انجام امور انگشت نگاری حضور به هم برسانید .

فقط توجه داشته باشین که در روز انگشت نگاری می بایشست شما مبلغ 85 یورو به صورت نقدی همراه خود داشته باشید . این مبلغ هزینه بررسی مدارک شما توسط سفارت و دفتر کارگذاری می باشد .

نکته بسیار مهم این می باشد که بجای رفتن به سفارت و گرفتن وقت سفارت از طریق سایت سفارت کنسولی ایتالیا ، بهتر است از طریق CKG اقدام نمایید . ولی اگر از طریق سایت سفارت کنسولی ایتالیا اقدام کردین لازم است در زمان تعیین شده به سفارت به آدرس بلوار نلسون ماندلا (جردن)، فرزان شرقی، پلاک ۱۵) مراجعه نمایید و مدارک خود را تحویل دهید .

 

مدارک تکمیل شده برای دریافت وقت ایتالیا چه مواردی می باشد

چند نکته بسیار مهم که شما در زمان ثبت در خواست آنلاین برای انگشت نگاری نیاز دارید به شرح زیر می باشند :

    1. فرم درخواست ویزا باید حتماً به زبان انگلیسی .
      در نامه تعیین وقت توجه کنید که تمام اطلاعات مندرج در برگه ، با اطلاعات پاسپورت یکی باشد .
      مدارک حتما ترجمه و همراه با مهر باشند .
      برای هر فرد به صورت جدا وقت بگیرید .
      وقت سفارت قابل انتقال به غیر نمیباشد .
      موارد ممنوعه را قبل از ورود به دفتر CKG تحویل دهید .
      دست کم 40 روز قبل از تاریخ سفر خود برای تعیین وقت اقدام کنید .

توجه داشته باشید که که سفارت ایتالیا 2 نوع تعیین وقت میکند ، عادی و VIP ، هزینه وقت عادی برای هر نفر بزرگسال 85 یورو و برای VIP 120 یورو میباشد .

543 - طریقه اخذ ویزای توریستی ایتالیا

لیست مدارک مورد نیاز جهت اخذ وقت سفارت

همانطور که در پست های قبلی و در بالا ، همین پست توضیح داد شد ، برای سفر کردن به ایتالیا شما نیاز به اخذ ویزای توریستی ایتالیا دارید . یکی از مهمترین عواملی که شما نیاز دارید آن را در نظر داشته باشید تکمیل مدارک شینگن است . ایتالیا همانند باقی کشورهای عضو اتحادیه اروپا به مدارکی نیاز دارد . که این مدارک در تمام کشورهای عضو این اتحادیه تا 95 % مشابه هستند . توجه داشته باشید که این مدارک را در روز انگشت نگاری باید در دفتر CKG با خود ببرید . این مدارک به شرح ذیل می باشند ،

  • فرم اطلاعات شخصی
  • دو قطعه عکس پرسنلی ( عکس بایومتریک )
  • گذرنامه با دست کم دو برگ سفید و با حداقل 6 ماه اعتبار .
  • هزینه صدور روادید به قرار ذیل که تنها بصورت نقدی و در وجه یورو قابل پرداخت است
    •  افراد بزرگسال: 06 یورو
    • افراد 1 تا 12 سال: 33 یورو
    • افراد زیر 0 سال: رایگان
      • توجه داشته باشید که به هزینه های بالا مبلغ کارگذار CKG اضافه میشود . طریقه اخذ ویزای توریستی ایتالیا
  • دعوتنامه تکمیل شده
    • در صورتی که متقاضی توسط یک شهروند ایتالیایی یا خارجی که اقامت قانونی در ایتالیا دارد، دعوت شود( فرد
      دعوت کننده می بایست نمونه دعوتنامه را بصورت کامل پر نموده و تصویر یکی از مدارک شناسایی ذیل را نیز به آن
      ضمیمه نماید)
      • شهروندان ایتالیایی: گذرنامه یا شناسنامه معتبر
      • شهروندان خارجی مقیم ایتالیا: اجازه اقامت با اعتبار حداقل یکماه از تاریخ خاتمه روادید درخواستی
  • اصل و تصویر شناسنامه معتبر متقاضی به همراه ترجمه به زبان ایتالیایی یا انگلیسی )بدون نیاز به تایید وزارت
    دادگستری یا وزارت امور خارجه
  • مدارک شغلی : طریقه اخذ ویزای توریستی ایتالیا
    • مدیران و اعضای هیات مدیره شرکته
      • آخرین روزنامه رسمی که از تاریخ آن بیش از سه سال نگذشته باشد( حاوی اطالعات تاسیس و ثبت شرکت مربوطه و
        نام متقاضی. چنانچه بیش از سه سال از تاریخ روزنامه رسمی گذشته باشد، متقاضی می بایست یک روزنامه رسمی
        جدید )با تاریخ زیر سه سال( نیز مبنی بر تغییرات احتمالی انجام پذیرفته در خصوص تاسیس شرکت یا یک گواهی از
        اداره ثبت مبنی بر ادامه فعالیت شرکت علیرغم عدم ثبت تغییرات، ارائه نماید.
    • مشاغل آزاد
      • پروانه کسب معتبر صادره از اداره مربوطه در شهر محل اقامت یا کارت بازگانی معتبر
    • مشاغل وابسته و کارمندان دولتی: طریقه اخذ ویزای توریستی ایتالیا
      لیست پرداختی شش ماهه آخر بیمه شغلی یا کارت پرسنلی صادره توسط سازمان دولتی یا نیمه دولتی مربوطه، یا
      معرفی نامه ای از سوی شرکت مربوطه مبنی بر تایید رابطه کاری متقاضی با آن شرکت ضمن مشخص نمودن سمت
      شغلی وی.
  • اصل و تصویر مدارک مالی، موید امکانات الزم جهت تامین مالی فرد به همراه ترجمه به زبان ایتالیایی یا (انگلیسی)بدون نیاز به تایید وزارت دادگستری یا وزارت امور خارجه پرینت گردش سه ماهه آخر حساب جاری با مهر و امضای بانک و یا تمکن مالی
  • اصل و تصویر بیمه مسافرتی بین المللی با پوشش حداقل 360666 یورو که کل دوره اقامت متقاضی را در حوزه ی شینگن
  • اصل و تصویر بلیط هواپیما یا رزرو بلیط.
  • اصل و تصویر رزرو هتل یا هتل ها )در صورت دارا بودن( و برنامه سفر در ایتالیا. طریقه اخذ ویزای توریستی ایتالیا
  • تصویر صفحه اول گذرنامه و روادیدهای گذشته در صورت دارا بودن.

توجه داشته باشید که کنسولگری این اختیار را دارد که در صورت نیاز به بررسی بیشتر و بهتر، مدارک دیگری را نیز از متقاضی طلب نماید.

مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای توریستی ایتالیا

 

مدت زمان لازم برای صدور ویزا

همانطور که میدانید بعد از درخواست و تعیین وقت شما به مرکز انگشت نگاری CKG میروید و مدارک را تحویل میدهید ، بعد منتظر پاسخ سفارت میشوید ، که مدت زمان این امر از 2 هفته تا 3 ماه می باشد . طریقه اخذ ویزای توریستی ایتالیا

 

اخذ ویزای توریستی استرالیا
اخذ ویزای توریستی کانادا
ویزای توریستی کانادا تضمینی
پیکاپ ویزای توریستی کانادا
اخذ ویزای توریستی فرانسه 
اخذ ویزای توریستی اسپانیا
این مطلب را از دست ندهید.   وقت فوری شینگن

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

درصد شانس ویزا شدن استرالیا - کانادا - انگلیس