طریقه دریافت ویزای توریستی فرانسه

راهنمای سفر به پیزا
راهنمای سفر به پیزا
ژوئن 23, 2019
شینگن چیست ؟
شینگن چیست ؟
جولای 6, 2019

همانطور که میدانید ، فرانسه مقصد اول و پر بازدیدترین کشور اتحادیه و حتی دنیا می باشد که هر ساله 4 میلیون نفر برای بازدید از این شهر به آن سفر میکنند . در سال 1977 کشور زیبای فرانسه جزء اتحادیه اروپا شد ، پس شما برای سفر و بازدید از فرانسه باید برای اخذ ویزای توریستی فرانسه اقدام کنید ، که پس از موفقیت در اخذ این ویزا شما میتوانید به 35 کشور این اتحادیه سفر کنید . ما در این پست طریقه دریافت ویزای توریستی فرانسه را به طور کامل و دقیق توضیح میدهیم با گروه ایران استرالیا تا آخر این پست همراه باشید . طریقه دریافت ویزای توریستی فرانسه

همانطور که در پست های قبلی خدمت شما عزیزان عرض شد متقاضیان ایرانی جهت سفر به فرانسه میتوانند هم از طریق سفارت فرانسه و هم مرکز انگشت نگاری یا همان VFS Global نسبت به دریافت ویزا اقدام کنند . اما توصیه اکید ما این است که برای اخذ این ویزا از طریق دفتر VFS Global اقدام کنید .

بهتر است بدانید که فقط برای اخذ موارد زیر از طریق سفارت اقدام کنید : طریقه دریافت ویزای توریستی فرانسه

  • ویزای بلند مدت
  • ویزای دیپلماتیک
  • ویزای خدمات
  • ویزای پزشکی
  • ویزای ازدواجی
  • ویزای همسر

برای ویزا های زیر از طریق دفتر VFS Global اقداک کنید .

  • وقت سفارت
  • ویزای توریستی
  • ویزای تحصیلی
  • ویزای کاری
  • ویزای خانوادگی

ویزای توریستی فرانسه  طریقه دریافت ویزای توریستی فرانسه

این نوع ویزای فرانسه برای افرادی صادر میشود که قصد بازدید و گشت و گذار در فرانسه را دارند ، باید دانست افرادی که این نوع ویزا را دریافت میکنند اجازه فعالیت های بیزینسی و درآمدی را ندارند و فقط میتوانند علاوه بر گشت و گذار در فرانسه از خدمات درمانی و بیمارستانی آن ها نیز استفاده کنند .

کشور فرانسه دارای 2 نوع ویزا می باشد ، 1- ویزای شینگن 2- ویزای ملی یا همان ویزای نوع C .

 ویزای تحصیلی فرانسه

این ویزای برای افرادی که قصد ادامه تحصیل در فرانسه را دارند صاد خواهد شد که بسته به مقطع تحصیلی و مدت زمان تحصیل ، ویزا صادر خواهد شد .ویزای تحصیلی با برچسب Etudiant برای شما صادر خواهد شد .

در حال حاضر بطور حدکثری تحصیل در فرانسه رایگان می باشد و شما باید پول خوابگاه و خورد و خوراک خود را پرداخت کنید . این جزء ویزا های بلند مدت است .

ویزای بازدید خانواده

این نوع ویزا ، جزء ویزا های بلند مدن محسوب میشود ، پس همانطور که از اسم این نوع ویزا معلوم است ، برای بازدید از اعضای خانواده و یا فرزندان و همسر بین 3 ماه تا 1 سال صادر میشود .

فقط توجه داشته باشین که پس از دریافت این نوع ویزا و ورود به خاک فرانسه باید برای ثبت نام و در یافت مجوز اقامت موقت تز اداره مربوطه اقدام کنید .

 ویزای ترانزیت یا عبور از فرانسه

این نوع ویزا برای افرادی صادر خواهد شد که ، قصد ورود به فرانسه را ندارند و فقط برای محل عبورشان میخواهند که از فرانسه عبور کنند .

این مطلب را از دست ندهید.   ویزای شینگن

راهنمایی طریقه اخذ وقت  و  آماده سازی مدارک

در اولین قدم شما باید برای ساخت حساب کاربری وارد سایت سفارت فرانسه بشوید و شروع به ساختن اکانت کنید . برای شروع به سایت Farance-Visa وارید شوید و روی گزینه Visa application کلیک کنید و Access را بزنید و شروع به ساختن اکانت یا حساب کاربری خود کنید .

در ساختن اکانت خود توجه داشته باشین که دسترسی به اطلاعات برای شما همیشه امکان پذیر باشد .

اولین صفحه Your plans باید تمام اطلاعات اولیه خود را واردی کنید ، بخش Your stay کشور و شهر ارسال ویزا و نوع ویزای درخواستی و تعداد روزهای سفر که قصد دارین در خاک فرانسه باشید است .

در بخش بعدی یعنی Your Travel Document به معنی مدارک سفر ، اطلاعات پاسپورت خود ، از جمله کشور صادر کننده ، نوع پاسپورت ، شماره پاسپورت ، تاریخ صدور و انقضاء پاسپورت خود را بنویسید .

در آخرین قسمت Your plan هم شما باید علت و قصد سفر خود را بازگو کنید ، که این بخش رو بهتریه بدین به یک متخصص انجام بده چون جرء مهمترین بخش ها است .

در انتخا روی دکمه verify و بعد next کلیک کنید .

در صفحه بعدی شما حتما باید ثبت نام خود را انجام دهید .

در اولین قسمت یعنی your identity به معنی اطلاعات هویتی ، باید شروع به پر کردن تمام اطلاعات هویتی خود از جمله ، جنسیت ، وضعیت تاهل ، نام و نام خانوادگی حال حاضر و یا اگر تغییری در اسم خود دادین نام و نام خوانوادگی گذشته ، تاریخ تولد ، کشور و شهر تولد ، ملیت و… را وارد کنید .

در قسمت بعدی your personal information شما باید اطلاعات شخصی خود از جمله آدرس محل سکونت ، شماره تماس ، کد پستی و… را وارد کنید.

قسمتی بعدی یعنی details of identity  را با بله یا خیر باید جواب بدهید ، به این معنی که اگر در کشور دیگری در حال زندگی هستین باید گزینه بله را بزنید .

در کادر you family شما اگر دارای اقوام و یا وابستگان نزدیگی هستین که در خاک فرانسه و یا اتحادیه اوپا در حال زندگی هستن را باید جواب بدهید و بعد در باره فعالیت شغلی خود در قسمت you job  توضیحات لازمه را بدهید و دوباره روی گزینه verify کلیک کرده و به مرحله بعدی بروید .

در قسمت بعدی یعنی you last visa شما باید تمام مقاصدی که در 5 ساله گذشته سفر کرده اید را بنویسید ( اگر به اتحادیه اروپا سفر کرده اید ) اگر ویزای شینگن نداشتین روی گزینه next کلیک کنید و به مرحله بعد بروید .

در صفحه بعد با اسم your stay شما باید اطلاعات اقامتی خود را واردد کنید ، توجه کنید که این هم موردی هستش که باید توسط متخصصین چپر شود .

در قسمت بعدی شما باید در قسمت جزئیات ، اگر قصد سفر به دیگر کشورهای اتحادیه اروپا را دارید را با اطلاعات و مدارک دقیق نشان دهید ، حتی اگر این سفر شما برای چند ساعت باشد نیز باید اعلام شود .

این مطلب را از دست ندهید.   بهترین زمان سفر به پاریس؛ مهد فرهنگ فرانسه

در کار آخر یعنی the purpose of your stay  هدف اقامتی (سفر) باید گزینه را که مد نظرتون هست رو انتخاب کنید و next را بزنید و به قسمت بعدی واردشوید.

در قسمت بعدی your contacts باید تمام اطلاعات خود را که با کشور فرانسه را دارید را وارد کنید .

در بخش host person or organization که به بخش هدف سفر شما باید هماهنگی داشته باشد بین گزینه ها ، یک گزینه را انتخاب کنید .

در بخش funding of travel costs مربوط به مدارک مالی شما که قرار است از طریق آن هزینه های سفر شما پرداخت بشود است ، از بین گزینه های پیشه رو یکی را انتخاب کنید و در انتها روی next کلیک کنید .

در صفحه آخر یا recap این فرصت به شما داده میشود که یک بار تمام اطلاعات خود را از اول مورد بررسی قرار بدهید و در صورت وجود هرگونه مشکل به ویرایش آن بپردازید ، در صورت بنود و یا برطرف کردن مشکل ، نسخه PDF را در کامپیوتر خود ذخیره کرده و آن ها را پیرینت بگیرید و روی مدارک خود بگذارید .

توجه داشته باید که پس از دریافت فایل PDF شما دیگر امکان تغییر در فرم های خود را ندارید .

مدارک اخذ ویزای توریستی فرانسه

همانطور که در پست ویزای توریستی شینگن نیز ذکر کردیم ، بعد از دلیل سفر که در فرم ها باید بنویسید ، جمع آوری مدارک مهمترین قسمت اخذ ویزای توریستی فرانسه می باشد . حال به صورت خلاصه به این مدارم روباره اشاره میکنیم ، با ما همراه باشید .

مدارک مورد نیاز شاید مهمترین بخش برای درخواست این ویزا باشد، زیرا در مدارکی که شما تهیه و تنظیم نموده اید معرف شما خواهند بود ، چون شما دیگر با سفارت مورد نظر مصاحبه نخواهید شد و فقط انگشت نگاری در مراکز VFS Global  وجود دارد .

مدارک مورد نیاز که گروه ایران استرالیا داشتن آنها را به صلاح میداند شامل موارد ذیل میباشد :

  • تکمیل فرم درخواست ویزا
  • عکس 3.5 *4.5
  • شناسنامه
  • پاسپورت ( با بیشتر از 6 ماه اعتبار و همچنین پاسپورت های قبلی در صورت داشتن ویزاهای مهم )
  • مدارک شغلی
  • پرینت گردش
  • نامه تمکن مالی
  • بلیط پرواز
  • رزرو هتل
  • بیمه مسافرتی ( برای طول مدت اقامت شا و حداقل بیمه مسافرتی تا سقف 30هزار یورو )
  • ۶۰ تا ۸۵ یورو جهت انجام انگشت نگاری در سفارت

تمام مدارک بالا باید به زبانی ترجمه شود که مورد قبول سفارت ( فرانسه و یا انگلیسی ) ( لیست مرجمان مورد تایید سفارت فرانسه در ایران )  باشند .

طریقه دریافت ویزای توریستی فرانسه

تعیین وقت سفارت فرانسه

بعد از انجام مراحل بالا و آماده کردن تمام موارد مورد نیاز سفرا فرانسه ، حال نوبت به اخذ وقت سفارت می باشد . برای انجام اینکار شما به سایت سفارت فرانسه وارد میشود ( همان سیاتی که در بالا به آن اشاره کردیم France-Visas ) و از قسمت my account یک حساب کاربری ایجاد میکنید .

این مطلب را از دست ندهید.   پاریس در یک نگاه

بعد از ساخت اکانت و ورود به روی کلمه  submit your application کشور خود ( ایران ) را انتخاب کنید تا به صفحه ی مربوط به ایران انتقال پیدا کنید . با انتخاب گزینه whom should I contact صفحه تعیین وقت سفارت برای شما نمایش داده میشود . طریقه دریافت ویزای توریستی فرانسه

در این بخش اطلاعات کاری مرکز VFS Global  مثل ، آدرس ، ساعت کاری ، شماره تماس ها ، ایمیل ها و… وجود دارد . حال شما باید روی کلمه book an appointment کلیک کنید و به وبسایت خدمات VFS Global انتقال پیدا کنید .حال شنا باید ایمیلی به آدرس زیر با اطلاعات زیر ارسال کنید

ایمیل : appointmentfrance [at]vfshelpline.com

اطلاعاتی که باید در ایمیل شما حتما وجود داشته باشد :

  • نام و نام خانوادگی
  • شماره پاسپورت فرد متقاضی
  • شماره ارجاع frace-visas
  • تاریخ تولد طریقه دریافت ویزای توریستی فرانسه
  • جنسیت
  • تاری انقضای گذرنامه
  • تابعیت
  • شماره تماس
  • تاریخ سفر طریقه دریافت ویزای توریستی فرانسه
  • در صورت ناقصی در هر یک از موارد بالا درخواست شما رد خواهد شد و مجبود به اخذ وقت دوباره خواهید بود .

توجه کنید که شما امکان تغییر تاریخ و یا ساعت ارسالی سفارت برای مصاحبه و انگشت نگاری را ندارید ، درصورت لزوم باید دوباره ایمیلی با اطلاعات بالا ارسال کنید . درصورت تایید شد ایمیل ارسالی خود ، تاییدی برای ایمیل شما ارسال خواهد شد که میبایست آن را چاپ کرده و روی مدارک سفری خود قراردهید .

درصورت داشتن همسر فرانسوی و یا پاسپورت دیپلماتیک و یا خدمات پزشکی ، باید به ایمیل visas.teheran[at]diplomatie.gouv.fr ایمیل ارسال کنید .

اگر قصد اخذ ویزای تحصیلی دارید وارد سایت  iran.campusfrance  شوید و با توجه به اطلاعات قید شده در این وبسایت اقدام کنید .

پیگیری درخواست ویزا طریقه دریافت ویزای توریستی فرانسه

بعد از تحویل مدارک خود به VFS Global یک reference number به شما داده میشود که میتوانید وارد این لینک  شوید اطلاعات را وارد کنید و اینکه ویزای شما در چه مرحله است را ببینید .

اگر مدارک خود را به سفارت فرانسه تحیول داده اید وارد این لینک بشوید . طریقه دریافت ویزای توریستی فرانسه

دلایل ریجکت ویزا طریقه دریافت ویزای توریستی فرانسه

  • داشتن سابقه کیفری
  • ارائه مدارک تقلبی و فیک
  • نامه مرجع فاقد اعتبار
  • عدم توانایی کافی برای توضیح هدف سفر
  • عدم توانایی اثبات محل اسکان در مدت زمان مسافرت
  • گذرنامه صدمه دیده
  • بیمه نامه مسافرتی نامعتبر
  • نداشتن برنامه سفر شفاف
  • عدم توانایی پرداخت هزینه های سفر و تمکن مالی
  • مدارک شناسایی و یا ازدواج غیرقابل قبول و مخدوش
  • سوابق نامطلوب و ناموفق قبلی پرونده ویزای شینگن متقاضی
اخذ ویزای توریستی استرالیا
اخذ ویزای توریستی کانادا
ویزای توریستی کانادا تضمینی
پیکاپ ویزای توریستی کانادا
اخذ ویزای توریستی فرانسه 
اخذ ویزای توریستی اسپانیا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

درصد شانس ویزا شدن استرالیا - کانادا - انگلیس