دعوتنامه های رسمی برای ویزای توریستی استرالیا
مارس 4, 2018
قشم، مقصد زمستانه مناسب برای ایران‌گردی
مارس 4, 2018
مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای توریستی استرالیا

مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای توریستی استرالیا

مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای توریستی استرالیا

سلام خدمت شما عزیزان و همراهان گرامی

این پست برای افرادی هست که قصد سفر به استرالیا و اخذ ویزای توریستی استرالیا را دارند می باشد.

اگر قصد اخذ ویزای توریستی استرالیا را دارید باید این مدارک را تکمیل کنید و برای سفارت ارسال کنید از طریق سایتی که خود سفارت مشخص کرده است  مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای توریستی استرالیا را آپلود کنید.

مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای توریستی استرالیا به ضرح ذیل می باشند :

سند مالکیت ملکی به نام شخصی که قصد اخذ ویزای توریستی استرالیا را دارد .  ( مسکونی یا تجاری )

اگر کارمند بخش خصوصی هستید : سابقه بیمه هر چند سال که باشد ، آخرین فیش حقوقی ، گواهی اشتغال به کار به نام شخصی که قصد اخذ ویزای توریستی استرالیا را دارد .

اگر کارمند بخش دولتی هستید : حکم کارگزینی ، ۳ فیش آخر حقوقی ، گواهی اشتغال به کار ، به نام شخصی که قصد اخذ ویزای توریستی استرالیا را دارد .

اگر مدیر عامل هستید : روزنامه رسمی شرکت ، آگهی تاسیس شرکت ، آگهی تغییرات شرکت ، لیست فیش و حقوق مزایایی کارمندان که برای کارمندان پرداخت میشود

شغل آزاد : جواز کسب مغازه ، نام اتحادیه در جهت تایید جواز کسب مغازه و جواز کسب شما ، تمکن مالی ( سپرده ی بانکی ) باید به زبان انگلیسی همراه با مهر بانک باشد و بالای 100 میلیون تومان ( البته این رقم با توجه به شرایط افراد مختلف بالا و پایین میرود )

گردش حساب بانکی شخص درخواست دهنده ی ویزای توریستی استرالیا ، ۳ ماه آخر به انگلیسی همراه با مهر بانک .

در صورت داشتن سابقه کیفری ارائه مدارکی که این جرم را نشان دهد .

در صورت داشتن بیماری خاص ارائه مدارک پزشکی که نشان دهدنه ی این بیماری باشد .

شناسنامه تمام صفحات 

دفترچه ی بیمه ( لازم به ذکر است که اگر قصد زدن مهر دادگستری را ندارید این موضوع نیاز نیست و در غیر این صورت نیازی نیست ، در ادامه توضیحات تکمیلی ارائه میشود. )

عکس پرسنلی پشت سفید ، بدون عینک و تمام رخ  و بخ روز ( 3 در 4 ) 

گواهی اشتغال به تحصیل برای دانشجویانی که همچنان در حال تحصیل هستند و قصد اخذ ویزای توریستی استرالیا را دارند.

برگه ی مرخصی برای دانشجویان بسیار ضروری می باشد و باید از دانشگا اخذ گردد که نشان دهد در طول سفر به استرالیا از طرف دانشگاه مرخصی دارند و دانشگاه به آنها این اجازه را داده است که در آن تاریخ غیبت داشته باشند .

تمامی پاسپورت های قدیمی مسافرین حتی اگر این پاسپورت ها برای زمان شاه باشد و در آن فقط یک سفر داشته باشند ضروری است .

اصل پاسپورت شخص/اشخاص درخواست دهنده که قصد اخذ ویزای توریستی استرالیا را دارند و حداقل با یکسال اعتبار.

نکته : ارائه ی هر گونه مدارک که نشاندهنده ی وابستگی و بازگشت مسافر به ایران میباشد بسیار ضروری میباشد .
نکته : زمانی که شما قصد دارید برای ویزای توریستی استرالیا اقدام کنید لازم است که مدارک خود را ترجمه کنید که این امر بسیار پر هزینه خواهد بود ، اما گروه ایران استرالیا به دلیل داشتن تجربه ی بسیار زیاد در زمینه ی اخذ ویزای توریستی استرالیا با شما این کژده را میدهد که فقط داشتن مهر ناتی که مورد تایید سفارت استرالیا میباشد مهر دیگری نیاز نیست و باقی مهر ها فقط برای محکم کاری میباشد و ضرورتی ندارد . 


*طبق قوانین سفارت استرالیا در ایران گرفتن هرگونه تضمین جهت بازگشت به ایران ممنوع است و گروه ایران استرالیا تابع این قانون است *

5 دیدگاه ها

  1. […] مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای توریستی استرالیا […]

  2. I as well believe hence, perfectly indited post! .

  3. Hi, I think your site might be having browser compatibility issues. When I look at your website in Safari, it looks fine but when opening in Internet Explorer, it has some overlapping. I just wanted to give you a quick heads up! Other then that, fantastic blog!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تورهای لحظه آخری