درخواست آنلاین ویزای کانادا
درخواست آنلاین ویزای کانادا
دسامبر 24, 2018
هزینه ویزای توریستی کانادا
هزینه ویزای توریستی کانادا
دسامبر 30, 2018
مدارک ویزای توریستی کانادا

ویزای توریستی کانادا

مدارک ویزای توریستی کانادا

اگر قصد اخذ ویزای توریستی کانادا را دارید باید بدانید که کشور کانادا همانند دیگر کشور ها نیاز دارد که قبل از اقدام کردن برای آن مدارکی ( مدارک ویزای توریستی کانادا ) را آماده و ترجمه کنید .

در ادامه این پست ما برای شما از تمام مدارکی که تا به امروز به ویزا شدن افراد مختلف کمک کرده است را در اختیار شما قرار میدهیم .

ما توصیه داریم که این ویدیو را مشاهده کنید : 

توجه داشته باشید که خیلی از این مدارک شاید برای سفارت کانادا و جزء مدارک  ویزای توریستی کانادا نباشد و  ولی ما با توجه به سابقه کاری خود و همچنین موارد مختلفی که مشاهده کردیم لازم میدانیم که از این مدارک استفاده کنیم .

همانطور که میدانید سفارت کانادا دیگر مصاحبه حضوری برای صدور ویزا ندارد ، پس تمام علتی که امکان ویزا شدن را میدهد ، 1- پاسپورت شما و 2- مدارکی 3- مدارک مالی شما می باشد.

مدارک ویزای توریستی کانادا به شرح ذیل می باشند :

  • مدارک هویتی
  • مدارک مالی
  • مدارک شغلی

در ادامه ما تمام این مدارک را به تفکیک برای شما شرح خواهیم داد :

  • مدارک هویتی :

    • اصل پاسپورت شخص درخواست دهنده با حداقل 6 ماه اعتبار
    • تمام پاسپورت های قدیمی که با آنها سفر کرده اید ( تمام پساپورت ها )
    • یک قطعه عکس 3در4 و یا 4در5 پشت سفید
    • ترجمه ی شناسنامه
    • ترجمه ی کارت ملی ( در صورت داشتن اعتبار )
    • ترجمه ی کارت پایان خدمت یا معافیت
    • ترجمه ی سند ازدواج در صورت همسفر بودن همسر
    • تکمیل فرم اطلاعات سفارت برای هر متقاضی به صورت جداگانه
  • مدارک مالی

    • گردش حساب 4ماه حساب بانکی به صورت لاتین از بانک
    • سند ماشین ( در صورت صلاح دید کارشناس ویزا )
    • نامه ی تمکن مالی به صورت لاتین از بانک
    • سپرده بانکی به صورت لاتین از بانک
    • سند ملکی
  • مدارک شغلی

    • اگر کارمند بخش خصوصی هستید : سابقه بیمه هر چند سال که باشد ، آخرین فیش حقوقی ، گواهی اشتغال به کار به نام شخصی که قصد اخذ ویزای توریستی استرالیا را دارد .
    • اگر کارمند بخش دولتی هستید : حکم کارگزینی ، ۳ فیش آخر حقوقی ، گواهی اشتغال به کار ، به نام شخصی که قصد اخذ ویزای توریستی استرالیا را دارد .
    • اگر مدیر عامل هستید : روزنامه رسمی شرکت ، آگهی تاسیس شرکت ، آگهی تغییرات شرکت ، لیست فیش و حقوق مزایایی کارمندان که برای کارمندان پرداخت میشود
    • شغل آزاد : جواز کسب مغازه ، نام اتحادیه در جهت تایید جواز کسب مغازه و جواز کسب شما ، تمکن مالی ( سپرده ی بانکی ) باید به زبان انگلیسی همراه با مهر بانک باشد و بالای 100 میلیون تومان ( البته این رقم با توجه به شرایط افراد مختلف بالا و پایین میرود )
    • گردش حساب بانکی شخص درخواست دهنده ی ویزای توریستی استرالیا ، ۳ ماه آخر به انگلیسی همراه با مهر بانک .
    • در صورت داشتن سابقه کیفری ارائه مدارکی که این جرم را نشان دهد .

در صورت داشتن بیماری خاص ارائه مدارک پزشکی که نشان دهدنه ی این بیماری باشد .

 

این مطلب را از دست ندهید.   ویزای توریستی کانادا تضمینی

مدارک شخص میزبان:

دعوتنامه به زبان انگلیسی، کپی پاسپورت، مدارک اقامت میزبان، پرینت حساب بانکی، مدارک شغلی و گواهی اشتغال به کار با ذکر میزان درآمد، فیش حقوقی، آخرین برگه مالیاتی پرداخت شده، قبوض پرداختی و اجاره نامه یا سند ملکی در کانادا

 

 

 

نمونه فرم های برای اخذ ویزا :
درصد شانس اخذ ویزای توریستی
ویزای توریستی نیوزلند
اخذ ویزای توریستی استرالیا
اخذ ویزای توریستی کانادا
مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای توریستی استرالیا
ویزای توریستی استرالیا تضمینی
اخذ ویزای توریستی استرالیا تضمینی
ویزای توریستی کانادا تضمینی
هزینه های ویزای توریستی استرالیا
مراکز انگشت نگاری کانادا در سراسر دنیا به ترتیب حروف الفبا
پیکاپ ویزای توریستی کانادا
هزینه های ویزای توریستی استرالیا
مراکز انگشت نگاری کانادا در سراسر دنیا به ترتیب حروف الفبا
پیکاپ ویزای توریستی کانادا
وقت فوری شینگن از فرانسه
اخذ ویزای توریستی فرانسه 
اخذ ویزای توریستی انگلیس
مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای توریستی انگلیس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

درصد شانس ویزا شدن استرالیا - کانادا - انگلیس