ویزای توریستی استرالیا
زندگی در استرالیا
می 7, 2018
هند
می 20, 2018
ویزای توریستی استرالیا

نکات مهم جهت اخذ ویزای توریستی استرالیا :

اگر قصد سفر به استرالیا را دارید دانستن این نکات جهت اخذ ویزای توریستی استرالیا خالی از لطف نمی باشند :

ما در این پست سعی بر این داریم تا به شما عزیزان نحوه ی اخذ ویزای توریستی استرالیا را آموزش بدهیم .

شاید در ابتدا برای شما این نکته بسیار عجیب باشد که حتی میتوانید با پاسپورت سفید هم برای اخذ ویزای توریستی استرالیا اقدام کنید ، حال چگونگی این امر رو در ادامه ی پست ما به شما عزیزان آموزش میدهیم .

اگر قصد سفر کردن به استرالیا را دارید همانطور که میدانید در ابتدا باید برای اخذ ویزای توریستی استرلیا اقدام کنید که در حال حاضر این امر احتیاج به اقدام حضوری و گرفتن وقت و انگشت نگاری ندارد و تمام پروسه ی آن به صورت آنلاین انجام میشود.

در ابتدا شما نیاز به این موضوع دارین که مدارک خود را جهت ارائه آنلاین به سفارت استرالیا آماده کنید ، که این مدارک .

اگر شما در استرالیا اقوام درجه 1 میتوانید با ارائه ی مدارک بسیار کم و ساده و حتی با پاسپورت سفید جهت اخذ ویزای توریستی استرالیا اقدام نمائید .

جال اگر اقوام درجه 1 در استرالیا ندارید و فقط یک دوست در استرالیا دارید باز هم میتوان با پاسپورت سفید جهت اخذ ویزای توریستی استرالیا اقدام کنید ، فقط کافیست که از دوست خود یک دعوتنامه  ی رسمی بگیرید ، ولی فراموش نکنید که ارائه  ی مدارک مالی و شغلی شما برای سفارت مهم هستد ، و همچنین شرایط زندگی دوست شما در استرالیا ، یعنی اگر دوست شما در استرالیا صاحب یک بیزینس قوی یا یک شغل دولتی خوب باشد به احتمال 90 درصد شما شانس اخذ ویزای توریستی استرلیا را دارید .

دعوت نامه ی رسمی عبارت است از یک دعوت نامه که دوست شما برای شما ارسال میکند به علاوه ی تاییدیه ی همان محل کار دوست شما .

 

نکته ی بیسار مهم و ضروری جهت اخذ ویزای توریستی استرالیا : 

دعوتنامه برای اخذ ویزای توریستی استرالیا اگر دوست یا اقوام درجه 1 در استرالیا داشته باشید یا برای شرکت در یک همایش بسیار مهم و حیاتی هستند در غیر این صورت دعوتنامه ی چه رسمی چه عادی ، در روند ویزای شدن یا نشدن شما هیچگونه تاثیری نخواهند داشت ، پس هوشیار باشید تا گول افراد سود جو را نخورید و برای دعوتنامه پولی پرداخت کنید .

 

به زبان ساده اگر قصد اخذ ویزای توریستی استرالیا را دارید و هیچ گونه دعوتنامه ی هم نمیتواندی بگیرید باید شرایط زیر رو رعایت کنید :

مدارک مالی و شعلی خوبی برای ارائه داشتن داشته باشید .

سفر رفته باشید ( نه الزاما سفر به اروپا و داشتن شینگن ، داشتن شینگن کمک به سزای جهت ویزا شدن شما میکند ولی الزاما لازم نیست که این ویزا را داشته باشید ) 

 

همین دو مورد بالا برای ویزا شدن شما کافیست .

 

برای جواب به سوالات بیشتر لطفا با کارشناسان ما تماس حاصل فرمائید .

 

اخذ ویزای توریستی استرالیا
اخذ ویزای توریستی کانادا
مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای توریستی استرالیا
ویزای توریستی استرالیا تضمینی
ویزای توریستی کانادا تضمینی
مراکز انگشت نگاری کانادا در سراسر دنیا به ترتیب حروف الفبا
پیکاپ ویزای توریستی کانادا
مراکز انگشت نگاری کانادا در سراسر دنیا به ترتیب حروف الفبا
پیکاپ ویزای توریستی کانادا
وقت فوری شینگن از فرانسه
اخذ ویزای توریستی فرانسه 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

درصد شانس ویزا شدن استرالیا - کانادا - انگلیس