درصد شانس اخذ ویزای توریستی
اکتبر 27, 2018
درباره قبرس
اکتبر 29, 2018
ویزای ازدواجی استرالیا

ویزای ازدواجی استرالیا

ویزای ازدواجی استرالیا

ویزای ازدواجی استرالیا یا ویزای سکند و یا ویزای پارتنرشیپ :

امروز ما سعی در این داریم تا در مورد یک مسئله ی مهم با شما صحبت کنیم ، درباره ی ویزای ازدواجی استرالیا ، ما در این پست تمام تلاش خودمان را داشتیم تا تمام سوالات موجود که ممکن است در ذهن شما به وجود بیاید را پاسخ بدهیم ، پس در ادامه با ما همراه باشید .

 

در دسته بندی های سفارت استرالیا ، ویزای ازدواجی استرالیا به 3 گروه مختلف افراد ازدواجی تقسیم می شود:

دسته اول : ازدواج دائم با شخصی که در استرالیا تا کنون ازدواج نکرده و از جنس مخالف می باشد .

دسته دوم : ویزای نامزدی ، که شرایطی سختی برای ثابت کردن آن به سفارت وجود دارد که به شخص ویزای موقت داده می شود .

دسته سوم : شامل افردای است که قصد ازدواج با هم*جنس خود دارند.

تمام موارد بالا ختم به ویزای ازدواجی استرالیا میباشد .

نحوه اقدام و شرایط:

ازآنجایی که می دانید ، نحوه اقدام تمامی ویزاهای استرالیا اعم از توریستی ،سیتیزنشیپی و ویزای ازدواجی استرالیا و …  از طریق سایت سفارت و به صورت آنلاین انجام می شود که بعضی از آنها نیاز به انگشت نگاری دارند و بعضی خیر ، از همین رو ویزای پارنترشیپ یا همان ویزای ازدواجی  نیز به همین صورت است.

نکته : شخص یا اشخاصی که میخواهند درخواست این نوع ویزا را بدهند ، باید واجد شرایطی اولیه  باشند که در این مقاله به صورت خلاصه خدمتتان عرض می گردد.

شرایط لازمه :

حداقل سن افراد برای اقدام این نوع ویزا باید 18 سال به بالا باشد، و فردی که شما با او قصد ازدواج دارید حتما باید سیتیزن استرالیا یا پرمننت و یا سیتیزن نیوزلند باشد .

انواع ویزا ازدواجی استرالیا :

ویزای ازدواجی یا همان پارنترشیپ ، که با توجه به نوع اقدام و وضعیت شخص اول در استرالیا ، و شرایط و مدارک شخص دوم به دو صورت متفاوت به شخص دوم داده می شود که عبارتند از :

Temporary visa نوع اول: ویزای موقت  که مدت زمان این پروسه 24 ماه بعد از اقدام می باشد .Permanent visa نوع دوم :اقامت دائم  که مدت زمان این پروسه 26 ماه بعد از اقدام می باشد .

هزینه های ویزای ازدواجی استرالیا

هزینه های ویزای ازدواجی استرالیا  : برای هر سابکلاس ویزا قیمت ها متفاوت می باشد، اما این مبالغ که با دلار استرالیا محسابه می شوند بین 1195 دلار الی 7160 دلار می باشد،

وضعیت سلامتی شخص دوم

وضعیت سلامتی شخص دوم  : شخصی که این نوع ویزا را درخواست می دهد حتما باید نزد پزشک معتمد سفارت استرالیا رفته، و سلامتی او از هرگونه بیماری واگیردار و یا بیماری های ممنوعه استرالیا محرض شود.

توجه داشته باشید که :

مطالبی که در بالا قید شد جز شرایط کلی و ضروری برای هر فرد برای اقدام می باشد ،و بعد از این ، این جزئیات هستند که فرد را واجد شرایط اخذ ویزا می کنند ،

این جزئیات در مورد هر فرد متفاوت هستند ، و هر پرونده پروسه ای متفاوت را طی می کند که دانستن شرایط فرد ، و اقدام چه نوع ویزای و نحوه اقدام بسیار مهم است ، از همین رو تجربه ، تفکر ، و مشورت از نکات اقدام هر نوع ویزایی می باشد .

 

درصد شانس اخذ ویزای توریستی
ویزای توریستی نیوزلند
اخذ ویزای توریستی استرالیا
اخذ ویزای توریستی کانادا
مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای توریستی استرالیا
ویزای توریستی استرالیا تضمینی
اخذ ویزای توریستی استرالیا تضمینی
ویزای توریستی کانادا تضمینی
هزینه های ویزای توریستی استرالیا
مراکز انگشت نگاری کانادا در سراسر دنیا به ترتیب حروف الفبا
پیکاپ ویزای توریستی کانادا
هزینه های ویزای توریستی استرالیا
مراکز انگشت نگاری کانادا در سراسر دنیا به ترتیب حروف الفبا
پیکاپ ویزای توریستی کانادا
وقت فوری شینگن از فرانسه
اخذ ویزای توریستی فرانسه 
اخذ ویزای توریستی انگلیس
مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای توریستی انگلیس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

درصد شانس ویزا شدن استرالیا - کانادا - انگلیس