طرز تهیه کیک اسفنجی
طرز تهیه کیک اسفنجی
نوامبر 3, 2018
نوامبر 14, 2018
ویزای توریستی کانادا

ویزای توریستی کانادا

ویزای توریستی کانادا

 

ویزای توریستی کانادا:

در این قسمت قصد داریم تا شما را با قسمتی از مدارک اولیه جهت اخذ ویزای توریستی کانادا آشنا کنیم :

در ابتدا توضیحاتی در مورد خود ویزای توریستی کانادا :
ویزای توریستی کانادا یا همان به اصطلاح همکاران و عامه مردم ، ویزای 5 ساله مولتی کانادا، چیست ؟

با توجه به دروغ برخی از دفاتر مهاجرتی و وکالت و اطلاعات ناقص همکاران ما ، متاسفانه با گفتن این موضاعات به شما مسافرین عزیز ،شما را بر این باور می کنند که ویزا توریستی کانادا نوعی اقامت است و بدتر از آن بعضی از افراد سودجو مدعی بر این هستند که ویزا توریستی کانادا که 5 ساله می باشد را با توجه به ارتباط ات خود در سفارت کانادا میگیرند ، و شما می توانید ویزای توریستی کانادا 5 سال در خاک کانادا بمانید ، و کار کنید ، و ویزا توریستی کانادا خود را را تبدیل کنید،  که تمامی این مطالب کذب محض است ،

 اما حقیقت چیست ؟

حقیقت این است ، که ویزای توریستی کانادا ،یک ویزای توریستی عادی است ، که شما صرفا به عنوان یک توریست می توانید به کانادا سفر کنید و نه شما اجازه کار دارید و نه ماندن بیش از 6 ماه متوالی در یک سال در خاک کشور کانادا

 اما چرا 5 ساله و به صورت مولتی ویزای توریستی کانادا داده می شود ؟

جواب این سوال ساده است ؟ تمامی مجموعه های که ویزای توریستی کانادا را اقدام می کنند، در واقع برای شما یک ویزای توریستی کانادا به صورت یکبار ورود عادی با مدت زمان محدود اقدام می کنند ، اما این سفارت کانادا است ، که در حال حاضر به اقدام کننده های ویزا توریستی کانادا به صورت 10 ساله مولتی حدکثر با 6 ماه اقامت در سال، می دهد ، اما به دلیل مدت زمان انقضای پاسپورت ایران ، که 5 ساله می باشد ، ویزای توریستی کانادا 5 ساله به ایرانی ها داده می شود.

 

 

بعضی از افراد یا مجموعه ها مدعی هستند که میتوانند با گرفتن دعوت نامه ای برای شما شانس شما را برای گرفتن ویزای توریستی کانادا بیشتر کنند آیا این مطلب حقیقت است ؟

خیر این موضوع هم متاسفانه افراد سودجو یا مجموعه های فرصت طلب برای گرفتن مبالغ هنگفت جهت اخذ دعوت نامه برای ویزای توریستی کانادا عنوان می کنند ، در صورتی که با کمی تفکر و تعقل در این مورد خود شما متوجه این موضوع می شوید که جهت بازدید از یک کشور به عنوان بازدیدکننده یا همان توریست

چه دعوت نامه نیاز است ؟ و یا چه اعتباری دارد ؟

یا این مطلب عنوان میشود که برای شما از یک شرکت معتبر دعوت نامه می گیریم :

 چه شرکتی است که در کانادا به شما دعوت نامه می دهد و شما را به چه دلیل دعوت به کانادا کرده است ؟ و ایا این شرکت معتبر روزانه چند دعوت نامه صادر می کند ؟

یا از این قبیل حرف ها شما وقتی با مجموعه های مختلف صحبت می کنید می شنوید ، که به شما اطمنیان می دهیم تمامی این مطالب کذب و دروغ می باشد و جز گرفتن مبالغ هنگفت به عنوان گرفتن دعوت نامه چیزی نیست ، گول افراد سود جو و مجموعه های فرصت طلب را نخورید ،

در لینک زیر انواع دعوت نامه های حقیقی و معتبر جهت گرفتن ویزای توریستی کانادا به تفکیک توضیح داده شده اند:

انواع دعوتنامه های ویزای کانادا

و اما مهمترین سوالی که ممکن است شما پیش خود داشته باشید ، این است که واجدین شرایط ویزا توریستی کانادا چه کسانی هسند و چه مدارکی جهت ویزای توریستی کانادا نیاز است ؟

مهترین عاملی که سبب می شود شما ویزای توریستی کانادا را بگیرید این است که ما بتوانیم سفارت کانادا را قانع کنیم که ، شما تحت عنوان یک توریست به کشور کانادا سفر می کنید و قصد بازگشت به کشور خود را دارید ، و اما چگونه ؟

کشور کانادا به لحاظ موقیعت جغرافیایی ، از کشور ایران بسیار دور است ، و شخصی که قصد دارد ویزای توریستی کانادا را بگیرید باید این نکته را نزد خود داشته باشد ، که جهت بازدید از کشور کانادا ، در ابتدا باید کشور های نزدیک خود ایران را نیز دیده باشد ، و از همه موارد مهمتر  این است که کشور های حوزه ای شینگن رو حتما رفته باشد ، که ما بتوانیم سفارت را مجاب به این امر بکینم که شخصی که درخواست ویزای توریستی کانادا را داده است ، شخصی دائم السفر است ، و کشورهای اطراف کشور خود رو دیده است که هم اکنون قصد سفر به کانادا را به عنوان توریست دارد.

و در انتها مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای توریستی کانادا

مدارکی  که نیاز به ترجمه ندارد:

  1. اسکن پاسپورت با حداقل اعتبار یک سال

2.اسکن تمامی پاسپورت های گذشته و باطل شده

  1. تمکن مالی حداقل برای یک نفر (8000 دلار کانادا)، و گردش 3 ماهه حساب به لاتین

مدارکی که نیاز به ترجمه دارند :
(ترجمه با مهر مترجم برای سفارت کافی است)

  1. شناسنامه و کارت ملی
  2. سند ازدواج برای افراد متاهل که قصد سفر با یکدیگر را دارند

3.مدارک شغلی :
کارمند بخش خصوصی: گواهی اشتغال به کار، سابقه بیمه، آخرین فیش حقوقی

کارمند بخش دولتی: حکم کارگزینی، ۳ فیش آخر حقوقی

مدیر عامل: روزنامه رسمی، آگهی تاسیس، آگهی تغییرات، لیست فیش و حقوق مزایای کارمندان

شغل آزاد: جواز کسب، نام اتحادیه در جهت تایید جواز کسب،

  1. سند ملکی هر تعداد که موجود است.

و غیره…

امیدوارم که از این مطلب نهایت استفاده رو برده باشید ، و شفاف سازی بعضی از موضوعات برای شما عزیزان شده باشد و برای کسب هرگونه اطلاعات بیشتر جهت مدارک و یا خود ویزا با کارشناسان ما تماس حاصل بفرمایید .

 

درصد شانس اخذ ویزای توریستی
ویزای توریستی نیوزلند
اخذ ویزای توریستی استرالیا
اخذ ویزای توریستی کانادا
مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای توریستی استرالیا
ویزای توریستی استرالیا تضمینی
اخذ ویزای توریستی استرالیا تضمینی
ویزای توریستی کانادا تضمینی
هزینه های ویزای توریستی استرالیا
مراکز انگشت نگاری کانادا در سراسر دنیا به ترتیب حروف الفبا
پیکاپ ویزای توریستی کانادا
هزینه های ویزای توریستی استرالیا
مراکز انگشت نگاری کانادا در سراسر دنیا به ترتیب حروف الفبا
پیکاپ ویزای توریستی کانادا
وقت فوری شینگن از فرانسه
اخذ ویزای توریستی فرانسه 
اخذ ویزای توریستی انگلیس
مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای توریستی انگلیس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

درصد شانس ویزا شدن استرالیا - کانادا - انگلیس