جهت یابی به کمک کهکشان راه شیری در شب
جهت یابی به کمک کهکشان راه شیری در شب
دسامبر 8, 2018
نمونه فرم ویزای توریستی استرالیا
فرم های ویزای توریستی استرالیا
دسامبر 10, 2018
ویزای شینگن

در این مطلب موارد زیر را در باره ویزای شینگن میخوانید :

  • مقدمه
  • ویزای شینگن چیست؟
  • انواع ویزای شینگن
  • شرایط و مراحل درخواست ویزا
  • مدارک مورد نیاز
  • تعرفه ها
  • نکات ضروری
  • دلایل رد ویزای شینگن
  • مشاوره دریافت ویزا

 

مقدمه

توافق نامه ی است که در سال 1985 در روستایی به نام شینگن در توابع لوکزامبورگ از سوی 6 کشور که عبارتند از  بلژیک، فرانسه، آلمان غربی، هلند و لوکزامبورگ به امضا رسید. اما در حال حاضر 26 کشور از اروپا جزء این توافق نامه شده اند : اتریش، بلژیک، جمهوری چک، دانمارک، استونی،فنلاند، فرانسه، آلمان، مجارستان، ایسلند، ایتالیا، لتونی، لیتوانی، لوکزامبورگ، مالت، هلند، نروژ، لهستان، پرتغال، اسلواکی، اسلوونی، اسپانیا، سوئد، سوئیس.  در سال 2015 پس از حادثه ی 13 نوامبر فرانسه ، این توافق نامه را به حالت تعلیق درآورد .

همچنین این حوزه بزرگترین منطقه برای تردد بدون نیاز به پاسپورت می باشد با مساحتی برابر با ۴،۳۰۰،۰۰۰ کیلومتر مربع و جمعیتی ۴۲۰ میلیون نفری را در بر می‌گیرد.

وبسایت رسمی شینگن 

فهرست کشورهایی که برای ورود به منطقه شینگن نیاز به ویزا دارد را در اینجا ببینید.

 

ویزای شینگن چیست؟

همانطور که در بالا گفته شد ، شما با داشتن ویزای شینگن میتوانید در کشور هایی که لیست آنها در سایت شینگن وجود دارد بدون اخذ مجدد ویزای شینگن میتوانید تردد کنید .

انواع ویزای شینگن

بسته به نوع سفر شما دوستان عزیز به حوزه شینگن و نوع درخواست شما برای ویزای شینگن مدت زمان حضور شما پس از بررسی های سفارت مشخص خواهد شد ، که انواع ویزای شینگن به 3 دسته زیر تقسیم میشوند :

  • ویزای اتحادیه شینگن یا Uniform Schengen Visa (USV)
  • ویزای اعتبار محدود منطقه‌ای یا Limited territorial validity visa (LTV)
  • ویزای ملی یا National Visa

۱- ویزای اتحادیه شینگن

ویزای اتحادیه شینگن در واقع همان ویزای گردشگری اروپا است که معمولا ایرانی ها این نوع ویزا را درخواست میدهند ، مدت زمان حضور با این نوع ویزای در هر 6 ماه فقط 90 روز است .

بر اساس هدف شما عزیزان برای ویزای شینگن به 3 دسته ی A,B,C تقسیم بندی میشود .

۱-۱ ویزای شینگن نوع A

ویزای نوع A نوعی ویزای ترانزیت فرودگاهی است که تنها به فرد اجازه می‌دهد تا فقط برای تغییر پرواز خود به حوزه شینگن ورود کنند ، و اجازه ی خروج از کشور را ندارند .

۱-۲ ویزای شینگن نوع B

ویزای نوع B نیز نوعی ویزای ترانزیتی است که بعد از اخذ آن شما فقط اجازه دارین مدت 5 روز در حوزه شینگن حضور داشته باشین ، و باید خروج کنید .

۱-۳ ویزای شینگن نوع C

ویزای نوع C در واقع ویزای کوتاه ‌مدت برای سفر به حوزه شینگن است و فرد اجازه دارد در مدت زمان داشتن این نوع ویزا در حوزه شینگن تردد کنند ، که خود این ویزا نیز به 3 دسته زیر تقسیم میشوند :

  • ویزای سینگل شینگن یا ویزای یک بار ورود
  • ویزای دوبار ورود شینگن
  • ویزای مولتیپل شینگن یا ویزای چند بار ورود
۱-۳-۱ ویزای سینگل شینگن یا ویزای یک بار ورود

ویزای سینگل شینگن (Single-entry) تنها برای یک ‌بار ورود به یکی از کشورهای حوزه شینگن اعتبار دارد و به‌ محض خروج از کشوری که با ویزای سینگل وارد آن شده‌باشید، اعتبار ویزای فرد فارغ از اینکه مدت‌ زمان آن به پایان رسیده یا نه، منقضی خواهد شد.

۱-۳-۲ ویزای دوبار ورود شینگن

ویزای دوبار ورود شینگن همانطور که از اسم این نوع ویزا معلوم است به شما اجازه میدهد با این ویزا 2 بار به حوزه شینگن سفر کنید .

۱-۳-۳ ویزای مولتیپل شینگن یا ویزای چند بار ورود

ویزای مولتیپل شینگن یا (Multiple-entry) این نوع ویزای به شما اجازه میدهد تا به دفعات وارد حوزه شینگن شوید و 90 ر.ز در هر 6 ماه در این حوزه حضور داشته باشید بدون محدودیت میتوانید در کل حوزه اروپا بدون نیاز به اخذ مجدد ویزا شینگن تردد کنید .

۲- ویزای اعتبار محدود منطقه‌ای شینگن

ویزای LTV شینگن نوعی ویزای موقت است که بنا به دلایل ویژه و خاص معمولا موارد بشر دوستانه برای افراد صادر خواهد شد ، نکته ی قابل توجه درباره این نوع ویزا این میباشد که شما با داشتن این ویزا اجازه  ورود به باقی حوزه شینگن را نخواهید داشت مگر آنکه در هنگام اخذ ویزا برای شما مشخص کرده باشد که در کدام کشورها میتوانید تردد کنید. این نوع ویزا برای افرادی که با مدارک ناقص (پناهندگی) وارد منطقه شینگن شده اند نیز صادر خواهد شد .

۳- ویزای ملی و یا ویزای نوع D شینگن

ویزای ملی شینگن (National Visa)  این نوع ویزا برای افرادی که هدف خاص و بلند مدت دارند صادر خواهد شد اهدافی همچن اقامت موقت ، تحصیل و یا کار ، با این ویزا شما در تمام حوزه شینگن اجازه تردد را دارید ولی پس از اتمام تاریخ ویزای شینگن شما باید حوزه شینگن را ترک کرده و به کشور خود بازگردید ، این نوع ویزا با توجه به هدف شما به دو دسته سینگل و مولتی تقسیم خواهد شد :

۳-۱ ویزای نوع D شینگن – سینگل

ویزای نوع D شینگن – سینگل برای افرادی صادر خواهد که برای درمان به این حوزه وردود کرده اند و پس از اتمام تاریخ اعتاب ویزای شینگن خود باید خاک را ترک کنند .

۳-۲ ویزای نوع D شینگن – مولتی

ویزای چند بار ورود نوع D، فرد درخواست دهنده ی این نوع ویزا بدون محدودیت میتواند در حوزه ی شینگن بدون دردسر تردد داشته باشد که این مورد شامل افراد زیر خواهد شد :

  • دانشجویان بین‌المللی
  • دانشجویان برای پیگیری پروژه‌های تحقیقاتی خود
  • برای افرادی که میخواهند در یکی از مرکز تحقیقاتی یا موسسه معتبر آموزشی به تحقیق بپردازند.
  • افراد متخصصی که میخواهندذ تخصص خود را در اختیار افراد دیگر قراردهند که ورزشکاران، هنرمندان یا هرحرفه تخصصی دیگری در این دسته بندی قرار می‌گیرند.
  • موارد اضطراری برای افرادی که برای درمان به حوزه شینگن وارد میشوند ولی معلوم نیست که دوره ی درمانی آنها چقدر خواهد بود .

شرایط اخذ ویزای شینگن

همانطور که میدانید برای سفر به حوزه شینگن شما باید دارای شرایطی باشید ، هر سفارتخانه برای خود شرایط و قوانین خاص خود را دارا میباشد ولی میتوان گفت که بسیاری از مواردی که شما باید دارا باشید و باید توجه داشته باشید تقریبا مثل هم هستند ، ولی نرمال کار این است که ما باید به سفارتخانه تئضیح دهیم که شما دلیل کافی برای بازگشت به کشور خود را دارید و انها راقانع کنیم ، کارشناسان گروه ایران استرالیا در این امر شما عزیزان را یاری خواهند کرد .

  • مدارک متقاضی
  • شرایط سنی متقاضی (که برای افراد زیر 30 سال که به اروپا هم سفر نکرده اند قوانین سختگیرانتری اتخاذ میشود)
  • سابقه سفر متقاضی

البته این نکته قابل توجه است که هر فرد میتواند درخواست ویزا را بدهد ولی ما برای اینکه شانس ویزا شدن فرد متقاضی بیشتر شود این موارد را عرض میکنیم .

مراحل درخواست ویزای شینگن

مهترین قسمت بعد از مدارک فرد متقاضی برای ویزای شینگن گرفتن وقت از سفارت مورد نظر خواهد بود . که این جزء خدمات گروه ایران استرالیا برای شما عزیزان خواهد بود .

  • بررسی مدارک متقاضی
  • پر کردن فرم‌ها
  • درخواست وقت سفارت
  • بررسی مجدد مدارک پس از ترجمه
  • ارسال مدارک متقاضی به سفارت
  • انجام انگشت نگاری توسط متقاضی

مدارک مورد نیاز برای درخواست ویزای شینگن

مدارک مورد نیاز شاید مهمترین بخش برای درخواست این ویزا باشد، زیرا در مدارکی که شما تهیه و تنظیم نموده اید معرف شما خواهند بود ، چون شما دیگر با سفارت مورد نظر مصاحبه نخواهید شد و فقط انگشت نگاری وجود دارد .

مدارک مورد نیاز که گروه ایران استرالیا داشتن آنها را به صلاح میداند شامل موارد ذیل میباشد :

  • تکمیل فرم درخواست ویزا
  • عکس 3.5 *4.5
  • شناسنامه
  • پاسپورت ( با بیشتر از 6 ماه اعتبار و همچنین پاسپورت های قبلی در صورت داشتن ویزاهای مهم )
  • مدارک شغلی
  • پرینت گردش
  • نامه تمکن مالی
  • بلیط پرواز
  • رزرو هتل
  • بیمه مسافرتی ( برای طول مدت اقامت شا و حداقل بیمه مسافرتی تا سقف 30هزار یورو )
  • ۶۰ تا ۸۵ یورو جهت انجام انگشت نگاری در سفارت

تمام مدارک بالا باید به زبانی ترجمه شود که مورد قبول سفارت باشند .

مدت زمان بررسی و تایید ویزای شینگن

مدت زمان بررسی و تایید ویزای شینگن به دو بخش تقسیم بندی می شود. بخش اول به خود شخص متقاضی و گروه ایران استرالیا برمیگردد و بخض دوم به سفارت مربوطه

  • اگر سرعت شما برای جمع آوری مدارک خوب باشد این بخش با برطرف کردن احتمالی نواقص در ترجمه 1 هفته کاری زمان میبرد .
  • مدت زمان بررسی و تایید ویزای شینگن در سفارتخانه مربوطه نیز حدودا ۳ هفته بطول خواهد انجامید.

مدت اعتبار ویزای شینگن

این بخض که بعضی از متقاضی های گرامی با هم اشتباه میگیرند تاریخ اعتبار ویزای شنگن و تعداد روزهای مجاز اقامت در حوزه شینگن می باشد .

برای مثال اگر در اولین روز سپتامبر ویزا برای فردی صادر شود، وی قادر خواهد بود تا اواخر فوریه سال بعد (۱۸۰ روز) وارد حوزه شینگن شود. این ۱۸۰ روز همانتاریخ اعتبار ویزای شینگن فرد است. تعداد روزهای مجاز اقامت اما بدان معنی است که دارنده ویزا در این مدت شش ماهه، می‌تواند تا حداکثر ۹۰ روز در کشورهای حوزه شینگن اقامت داشته باشد و موظف است تا پیش از پایان این مهلت ۹۰ روزه حوزه شینگن را ترک نماید.

 

قیمت و هزینه اخذ ویزای شینگن

قیمت و هزینه اخذ ویزای شینگن بسته به کشوری که از آن اقدام می‌کنید و مدارکی که می‌بایست توسط تیم اجرایی گروه ایران استرالیا تهیه شود متغیر خواهد بود. تعرفه مربوط به اخذ ویزای شینگن را در جدول زیر می‌توانید مشاهده کنید:

خدماتهمکارمسافر
ویزای عادی(هلند، فرانسه، چک، اسپانیا، پرتغال)۱۰,۰۰۰,۰۰۰ میلیون ریال۱۲,۰۰۰,۰۰۰ میلیون ریال
ویزای مولتی(هلند، فرانسه، چک، اسپانیا، پرتغال)۲۰,۰۰۰,۰۰۰ میلیون ریال۲۳,۰۰۰,۰۰۰ میلیون ریال
ویزای ایتالیا با وقت عادی۱۰,۰۰۰,۰۰۰ میلیون ریال۱۲,۰۰۰,۰۰۰ میلیون ریال
ویزای مولتی ایتالیا با وقت عادی۲۰,۰۰۰,۰۰۰ میلیون ریال۲۳,۰۰۰,۰۰۰ میلیون ریال
وقت سفارت عادی ایتالیا۱۲,۰۰۰,۰۰۰ میلیون ریال۱۵,۰۰۰,۰۰۰ میلیون ریال
ویزای عادی فرانسه۱۰,۰۰۰,۰۰۰ میلیون ریال۱۲,۰۰۰,۰۰۰ میلیون ریال
ویزای مولتی فرانسه۲۰,۰۰۰,۰۰۰ میلیون ریال۲۳,۰۰۰,۰۰۰ میلیون ریال

نکات ضروری برای دریافت ویزای شینگن

به چند نکته مهم دیگر نیز در این خصوص  باید اشاره کنیم :

  • برای درخواست ویزای شینگن از سفارت اتریش تمامی مدارک می‌بایست به زبان آلمانی ترجمه شود.
  • همراه داشتن ۶۰ یورو الی ۸۵ در روز مصاحبه الزامی است
  • پس از صدور ویزا هیچ ضمانت نامه ی از شخص درخواست کننده دریافت نخواهد شد .
  • در صورت ویزا نشدن درخواست، مبلغی بابت هزینه‌های عودت داده نخواهد شد .
  • در صورت ویزا نشدن درخواست مالتیپل مابتقاوت با ویزای عادی به مسافر عودت داده خواهد شد .

دلایل رد شدن ویزای شینگن

دلایل رد شدن برای ویزای شینگن مختلف خواهد بود که سایت سفارت شینگن به برخی از مهمترین دلایل ریجکتی اشاره کرده است که به ترتیب زیر میباشند :

  • مدارک جعلی
  • فعالیت‌های مجرمانه در گذشته و یا در حال حاضر
  • گذرنامه مخدوش
  • ناقصی درباره سفر خود ( دلیل سفر )
  • گذرنامه با اعتبار کمتر از 6 ماه
  • دعوتنامه ی غیر مربوط
  • عدم اثبات تمکن مالی برای سفر
  • نداشتن بیمه مسافرتی
  • نداشتن رزرو هتل
  • داشتن برنامه ی سفر غیر منطقی.

دانلود فرم‌های درخواست ویزای شینگن

یکی از مهترین مراحل جهت اخذ ویزای شینگن بعد از داشتن مدارک ، پر کردن فرم های درخواست ویزای شینگن می باشد . توجه داشته باشین که یکی از دلایل ریجکت شدن افراد متقاضی ویزای شیمگن عدم پر کردن درست این فرم ها می باشد .

جهت دانلود به آدرس فرم درخواست ویزای شینگن مراجعه فرمایید.

مشاوره دریافت ویزای شینگن

بمشاوره جهت اخذ ویزای شینگن به صورت تلفنی و حضوری کاملا رایگان میباشد و برای دوستانی که امکان تماس تلفنی را ندارند ما توصیه میکنیم که فرم زیر را که در ادامه  برای شما عزیزان قرا خواهیم داد را پر کرده و ارسال کنند تا کارشناسان ما کمتر از 24 ساعت با آنها تماس گیرند ، در غیر این صورت شما میتوانید از طریق تماس تلفنی با ما ارتباط برقرار کنید .

درصد شانس اخذ ویزای توریستی
ویزای توریستی نیوزلند
اخذ ویزای توریستی استرالیا
اخذ ویزای توریستی کانادا
مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای توریستی استرالیا
ویزای توریستی استرالیا تضمینی
اخذ ویزای توریستی استرالیا تضمینی
ویزای توریستی کانادا تضمینی
هزینه های ویزای توریستی استرالیا
مراکز انگشت نگاری کانادا در سراسر دنیا به ترتیب حروف الفبا
پیکاپ ویزای توریستی کانادا
هزینه های ویزای توریستی استرالیا
مراکز انگشت نگاری کانادا در سراسر دنیا به ترتیب حروف الفبا
پیکاپ ویزای توریستی کانادا
وقت فوری شینگن از فرانسه
اخذ ویزای توریستی فرانسه 
اخذ ویزای توریستی انگلیس
مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای توریستی انگلیس

چاوش تراول

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

درصد شانس ویزا شدن استرالیا - کانادا - انگلیس